1 5

Tri su osnovna Programa

Analiza Dlana

Cilj ovog Programa je da upoznamo Sebe i postanemo maksimalno funkcionalni i operativni. To se može postići danas na više načina, različitim tehnikama. Najjednostavniji, najbrži i najuspešniji način se postiže zahvaljujući knjizi “Božji Alfabet“. Upoznaćete jedinstven i potpuno originalan pristup, kroz dešifrovanje zapisa o potencijalima na vlastitim dlanovima.

Najbolja Verzija Sebe

Krećemo koristeći ANALIZU i pravimo Plan Akcije. Učimo kako da se Fokusiramo na ono što želimo da postignemo. Za to nam je potrebno Vlasništvo nad sobom i nad svojom Energijom! Samopouzdanje podižemo kroz Akciju. Definišemo ono što želimo da Budemo. Jako je važan Mentalitet koji imamo. On je ili Mentalitet Izobilja ili Mentalitet Restrikcije, večnog “nedostatka”. Mi biramo.

Čelendžer Biznis

Učimo kako da transformišemo vlastitu moć u društvenu moć baš kroz društvene mreže. Sledi usklađivanje ponašanja i uverenja. Definišemo Cilj i Rezultat . Neophodna nam je snaga Posvećenosti! Korak po korak svaki dan ka svom cilju. Na kraju dolaze teme kao što su Ljubav, Sreća i Smisao. To znači imati Svest o Sebi i svojoj Misiji! Bez njih nema samoostvarenja i sreće.

Analiza Dlana

31357649 1664895156881283 2576673704050163712 n
Božji Alfabet knjiga i kurs

Čovek poseduje neslućena blaga a da toga nije svestan

Diplomirala sam u Beogradu, na Filološkom Fakutletu, na grupi za Svetsku književnost sa Teorijom, kod profesora Nikole Miloševića, Nane Bogdanović, Svete Petrovića, Dragana Nedeljkovića, Zorana Gavrilovića i Ljubiše Jeremića, koji su značajno usmerili moj put ka istraživanju svake teme bez straha.

Tokom studija, učeći u Narodnoj Biblioteci Srbije, srećem se sa “samizdat” knjigom o dlanu i iz znatiželje krećem da izučavam istinitost iznetih tvrdnji i zapažanja. Sve se to dešava “usput”. Ni ne slutim tada da se bavim najstarijim postojećim znacima na svetu – zabeleženim na ljudskim dlanovima! Nastavljam sa konkretnim analizama i pravim svoj arhiv.

Otvaram izdavačko preduzeće “Yura Borzoi” kao prva žena izdavač na Balkanu. Prva knjiga je upravo Dlan Analiza, objavljena pod imenom mog ruskog hrta Justine. 1992 odlazim u Italiju gde ostajem 25 godina i ponovo otvaram izdavačko preduzeće u Milanu, pod istim imenom, kao i muzičku kuću WebMetropolis Records.

U Italiji sam objavila tri knjige na temu analize dlana. Pre pet godina ponovo dolazim u Srbiju, gde radim osmišljavajući nove mogućnosti podizanja Najbolje Verzije Sebe, kroz inovativni kurs, a danas Program, radeći i na istraživanju uloge društvenih mreža u komunikaciji vlastitih sadržaja. Nova saznanja donose novu knjigu i viši nivo tumačenja.

Objavila sam ukupno pet knjiga na temu Analize Dlana, antičke disciplilne koju podižem na potpuno novi nivo, kao osnivač Hirologije i Hirosofije, novih ogranaka koje dodajem ovoj disciplini, nalazeći u istoj tragove ljudske pismenosti, sa tezom da je čovek Vinče krenuo od istraživanja sebe koristeći znake na dlanovima, te tako uticao na nastanak prvog poznatog Pisma kao izraza čovekove Božanske Prirode. Zato moja knjiga i nosi naziv “Božji Alfabet“.
 

Otuda proizilazi otkrivanje “Formule ljudske Jedinstvenosti” (otisci prstiju i dlanova se koriste za identifikaciju jedinstvenosti i unikatnosti svakog od nas) krećući se kroz znake zabeležene na dlanu kao Božansku poruku čoveku o važnosti njegovog samoostvarenja i doprinosa zajednici u kojoj živi i radi, što mu obezbeđuje postizanje Smisla i Sreće.

Ovaj Program ima tri nivoa: Hiromantija, Hirologija i Hirosofija. Jedinstven je po tome što je prvi Program koji sistematski uči kako sam istorijat ove antičke discipline, kroz značenja znakova zabeleženih na dlanu, tako i kroz logička tumačenja i odnose među linijama i znacima ispisanim na dlanu, te na najvišem nivou, proučava multidisciplinarne veze između zapisa na dlanu i viših značenja istih u odnosu na druge nauke danas prisutne, pre svega alternativne, i njihove veze sa našom Jedinstvenošću i Sudbinom.

Cena Prvog nivoa “Hiromantija”: 600€

1 5

Najbolja Verzija Sebe

Program se bazira na petoj knjizi, “BOŽJI ALFABET – Sve je zapisano na našim dlanovima” i detaljno je predstavljen na stranici čije zaglavlje vidite na slici. Klikni na link ispod da saznaš više.

Najbolja Verzija Sebe 2

Čelendžer Biznis Program

Prva Generacija Čelendžera

Nije im bila dovoljna samo 'Najbolja Verzija Sebe', no su se oprobali i u Biznisu!

Nakon završenog kursa, prva generacija polaznika je prihvatila izazov da se oproba i u biznisu. Nisu mnogo razmišljai. Naprotiv. Tamara je imala bezbroj ideja i nepresušnu energiju. Danas možete da pratite kod nje kurs o Tradicionalnoj Nošnji na našim prostorima. Razgovarati o Vinči i Neolitu kod nas, takođe je nemoguće bez nje! Vesna i njen unuk Matija su podigli biznis sa Slagalicama i njihov prvenac je slagalica s alikom Nikole Tesle. Ljiljana dolazi iz porodičnog bisnisa sa PVC stolarijom i izradom svih tipova iste, ali nije napustila svoju veliku strast, a to je Moda i oblačenje sa stilom. Ivana je super kompetentna za sve što je vezano za industriju lepote, a pre svega Wellness & Spa. Vesna će vam pomoći da doterate u red svoje kućne finansije i da ne rasipate novac, no da ga koristite na najfunkcionalniji mogući način i sa minimalnim budžetom. Branka u startu nije imala ideju o biznisu ali je volela grupu i svoju je ljubav prema starom džinsu pretvorila u biznis sa rancima, stvorivši svoj brend Branac. A oni su tek deo onih koji su krenuli hrabro na domaće tržište. O ostalima uskoro više…

Tamara Komazec
Vesna Jovičić & Matija
Ljiljana Petrović
Ivana Bošković
Vesna Đorđević
Branka Dragosavljević

Tamara Komazec

Tamara je bila prvi Čelendžer

Pre Tamare Praistorija je bila “sporedna tema” od koje “ne možeš da zaradiš ni za hleb”. Sa Tamarom se sve promenilo. Ispostavilo se da je to jedna od najpopularnijih tema danas i da se oko nje vrti sudbina mnogih ljudi i naroda. Od toga koliko poznajemo našu davnu prošlost zavisiće koliko daleko ćemo dosegnuti u budućnost. Tamara je to vizionarski iznela pred publiku koja je odgovorila sa velikim interesovanjem. Svetovi se osvajaju ratovima, ali i Kulturom. Ako svoju zameniš tuđom, od odevanja pa do običaja, gubi se Jedinstvenost. Bez Jedinstvenosti nema Autentičnosti. A bez Autentičnosti nema Samoostvarenja.

Šta je rekla Tamara o radu sa mnom

Tamara Online

Prehistoric Mojo - Jedan od nekoliko Tamarinih sajtova koje sam uradila

Tamara na Twitteru

Rezultati rada 'One on One' sa Tamarom

Krenuli smo od nule!

Pregršt Pratilaca u kratkom vremenu
Preko 16.500 Lajkova jednog posta
Prati je čuveni Gary Vaynerchuk
Tamara Gary

Uskoro predstavljanje ostalih Čelendžera

1 5