O meni

pattern

Od Svetske književnosti sa teorijom i istraživanja porekla pismenosti, put me je proveo kroz mnoge discipline. Ni slutila nisam da će taj put voditi kroz vreme u dubinu, ne samo linearno unapred ili unazad. Kada se danas okrenem, drago mi je da sam imala puno poverenja u Božji naum, koji nikada ne daje čoveku više od onoga što on može da ponese ili da ostvari. Tako sam otkrila da je Sve Zapisano na našim Dlanovima. Napisala sam pet knjiga. Prva i poslednja u nizu na srbskom, a tri na italijanskom jeziku, jer sam 25 godina živela i radila u Italiji. Tu sam krenula u avanturu zvanu internet, koja se pretvorila u posao koji i danas radim. Specijalizirala sam se u marketingu, gradnji sajtova i radu na društvenim mrežama. Danas je stigao trenutak da stečeno znanje prenesem drugima, kako da sebe upoznaju i izgrade uprkos preprekama na koje ih život nanese, a svoj talenat i znanje pretvore u biznis ili posao od kuće.

Upoznaj & Promeni Sebe

Svako od nas je “rođen” za nešto veličanstveno! 

pattern v 1
Moja polja delovanja

Upoznavanje Sebe

U osnovi sveg mog rada na Upoznavanju Sebe, nalazi se moja knjiga, peta po redu, “Božji Alfabet“, koja je plod istraživanja dugog preko 30 godina. Pisana je da bude od koristi bilo kome ko želi da bude uspešan, a da mu put ne bude nepotrebno bolan i naporan. Kome to nije namenjeno? Sve to nije namenjeno ljudima slabih ambicija, suženih vidika ili uspeha na tuđi račun.

2

Društvene Mreže

Volim da kažem u šali da sam "dinosaurus interneta" jer sam prisustvovala rađanju većine platformi, software-a, aplikacija i svih društvenih mreža od nastanka do danas. Prepoaznala sam u njima našu unutrašnjost prevedenu u digitalno. Dakle, ništa veštačko, već sasvim prirodan izraz naše unutrašnjosti. Danas učim važnosti onih najvećih i najzačajnijih mreža svoje studente.Više od 53% svetske populacije koristi danas društvene mreže. Prosečan korisnik ima naloge na 8 društvenih mreža gde provodi oko 2 i po sata svakoga dana. Svet u proseku provodi oko 10 milijardi sati koristeći društvene mreže, što odgovara vremenu od preko milion godina ljudskog postojanja. Društvene mreže su za nas važne jer nam omogućavaju da se povežemo sa ciljanom publikom u bilo kom delu sveta da se nalaze. One mogu da generišu svest o Brendu, potencijalne kupce, prodaju i prihod, štagod bio naš cilj.

pattern
pattern
1

Podizanje vlastitog Biznisa

Podići danas vlastiti biznis je mnogo lakše nego što je to bilo u fazi "zemaljskog" biznisa, gde je bio neophodan određeni iznos da bi se pokrenuo posao. Danas nam je potrebno mnogo manje novca, ali mnogo više ličnih resursa i našeg ljudskog potencijala. To znači da je neophodan mnogo jači i spremniji čovek, i da uprkos nebrojenim mogućnostima, postoji jedan neprikosnoven uslov za realizaciju, a to je: PUBLIKA i naš odnos prema njoj. Zahvaljujući društvenim mrežama nalazimo "pratioce" koji mogu sa lakoćom da dele naše sadržaje i promocije. Zato ako podižemo biznis treba da oko njih stvorimo "Community" - Zajednicu koja je pozitivno nastrojena prema našim sadržajima i biznisu. Ona nam pomaže i da ojačamo reputaciju našeg brenda jer imamo mogućnost da direktno odgovorimo na negativnu reklamu. Ali ono što je najvažnije što možemo da postignemo zahvaljujući društvenim mrežama, u većini slučajeva, jeste ostvarenje ciljeva poput uvećanja broja kupaca i postizanja veće dobiti, ali isključivo kroz Win-Win situaciju.

1 5

Izvod iz Biografije

Valerija Brkljač
  • Valerija Brkljač je diplomirala u Beogradu, Filološki Fakutlet, na grupi za Svetsku književnost sa Teorijom, u grupi profesora Nikole Miloševića, Nane Bogdanović, Svete Petrovića, Dragana Nedeljkovića, Zorana Gavrilovića i Ljubiše Jeremića, koji su značajno usmerili njen put ka istraživanju svake teme bez straha.
  • Otvara izdavačko preduzeće “Yura Borzoi” kao prva žena izdavač na Balkanu. 1992 odlazi u Italiju gde ostaje 25 godina i ponovo otvara izdavačko preduzeće, pod istim imenom, i muzičku kuću WebMetropolis Records.
  • U Italiji objavljuje tri knjige na temu analize dlana. Pre pet godina ponovo dolazi u Srbiju, gde radi osmišljavajući nove mogućnosti podizanja Najbolje Verzije Sebe, kroz inovativni kurs, i korišćenje društvenih mreža u komunikaciji vlastitih sadržaja, kako na ličnom, tako i poslovnom planu.
  • Objavila je pet knjiga na temu Analize Dlana, antičke disciplilne koju podiže na potpuno novi nivo, kao osnivač Hirologije i Hirosofije, novih ogranaka antičke discipline, nalazeći u njoj tragove ljudske pismenosti, sa tezom da je čovek Vinče krenuo od istraživanja sebe koristeći znake na dlanovima, te tako uticao na nastanak prvog poznatog Pisma kao izraza čovekove Božanske Prirode. Zato njena knjiga i nosi naziv “Božji Alfabet“.
  • Otuda proizilazi otkrivanje “Formule ljudske Jedinstvenosti” (otisci prstiju i dlanova se koriste za identifikaciju jedinstvenosti i unikatnosti svakog od nas) krećući se kroz znake zabeležene na dlanu kao Božansku poruku čoveku o važnosti njegovog samoostvarenja i doprinosa zajednici u kojoj živi i radi, koja mu obezbeđuje postizanje Smisla i Sreće.

Srećna Lica Novog Biznisa

12 neustrašivih se otisnulo put vlastitog biznisa nakon završenog pilot kursa Kako do najboljeg sebe. Ukazala se potreba da se naučeno primeni u praksi, konkretno, kroz usluge ili proizvode, gde svako kroz izabranu temu realizuje sebe kao Brend – JA SAM BREND!

pattern v 1
Lela
Vesna L.
Ana Cakic
Ivana B
Maruska
Najbolja Verzija Sebe
Ljilja P
Tamara K 1
Vesna i Matija
Vesna Djordjevic 1
Branac 3